ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат сите клиенти каде што се инсталирани SOYAL уреди, дека поради зголемување на нивото на безбедност, потребно е да се извршат промена на стандардните (default) корисничко име и лозинка на уредите. Доколку не сте во можност тоа самите да го направите Ве молиме контактирајте го Глобал Секјурити.

 

 

QR code Controler

Корисници: 16 000; Настани: 32 000;

 

МОЖНОСТ ЗА ВГРАДУВАЊЕ НА ГЛАСОВЕН МОДУЛ
ВГРАДЕНА ФУНКЦИЈА ЗА ЅВОНЧЕ 
СВЕТЛОСНА ТАСТАТУРА 
ДИЗАЈНИРАНО ЗА НАДВОРЕШНА УПОТРЕБА
RS-485 И TCP/IP КОМУНИКАЦИСКИ ИНТЕРФЕЈС
ВГРАДЕНА WATCH DOG ФУНКЦИЈА ЗА ЗАШТИТА ОД ЗАПИРАЊЕ
КОРИСНИЦИ: 16,000; НАСТАНИ: 32,000
2 НАЧИНИ НА РАБОТА: M4/ M8
НАЧИН НА ПРИСТАП: САМО КАРТИЧКА, КАРТИЧКА ИЛИ ПИН, КАРТИЧКА И ПИН
WG ПОРТ ЗА ОВОЗМОЖУВАЊЕ НА ANTI-PASS-BACK ФУНКЦИЈА
ИЗЛЕЗНО КОПЧЕ, КОНТАКТ ЗА ВРАТА И ИЗЛЕЗ ЗА  WIEGAND 
МОЖНОСТ ЗА ПОВЕЌЕ ИЗЛЕЗИ: DOOR LOCK/ ALARM/ ARMING/ DURESS/ SECURITY TRIGGER SIGNAL
ПОДДРШКА ЗА МРЕЖНО ПОВРЗУВАЊЕ СО SOYAL СОФТВЕР
ЛЕСНА ИНТЕГРАЦИЈА СО SOYAL ИЛИ ДРУГИ СИСТЕМИ ЗА КОНТРОЛА НА ПРИСТАП
фУНКЦИСКИ КОПЧИЊА ЗА ПАУЗА ИЗЛЕЗ, СЛУЖБЕН ИЗЛЕЗ, ПРИВАТЕН ИЗЛЕЗ
ANTI-TAMPER ФУНКЦИЈА
125KHZ AND 13.56MHZ МОЖНОСТ ЗА ОДБИРАЊЕ
TTL & RS-485 SERIAL OUTPUT - ИЗЛЕЗ ЗА РАЗЛИЧНИ АПЛИКАЦИИ И ЗА ЛИФТ КОНТРОЛА
LCD ЕКРАН ЗА ПОЛЕСНО ПРОГРАМИРАЊЕ
АВТОМАТСКО ЗАКЛУЧУВАЊЕ  НА 30 СЕКУНДИ ПОСЛЕ 3 ПАТИ НЕУСПЕШЕН ОБИД ЗА ВЛЕЗ
ПОДДРШКА ЗА КОПЧЕ ЗА ПОЖАР СИТЕ ВРАТИ ДА СЕ ОТВОРАТ ВО СЛУЧАЈ НА ПОЖАР

Support various QR code format

QRCo08A12345678

QRCo10A1234567890

QRCo14A12345678901234

QRCo55W1234556789

QRCo08H33CDAB88

QRCo16H001122334455667788

 

Sensor

1280x800 pixels

 

Scan rate

60 frames/sec

 

 

Scan distance

50-200mm

 

QR code resolution

8mil /0.2mm

 

Field of view

Horisontal 42 / Vertical 27

 

User capacity 

16000 users, 64 floors

32000 Users, 32 floors

65000 users, 16 floors

 

Communication interface

RS-485/9600 bps(N,8,1) TCP/IP (By order)

 

Frequency

125kHz or  13.56MHz or DUAL

 

Installation environment

IP55

 

Input

2 Egress(R.T.E) / 2 Door Sensor / Tamper Switch

 

Output

Doorx2 / Alarm / Door Bell / Security Output / Arming Output / Dures output

 

Other Interface

WG Input

WG Output(by order)

UARTX2(TTL4800-115200)

 

LCD 

63

 

Real time web analytics, Heat map tracking

About Us

Global Security is the leading company for distribution and installation of security systems in Macedonia. The company works in the area of video surveillance systems, alarm systems, systems for access and control and electronic evidence of the working time and fire alarm systems. Founded in 2001, the company's success is based on providing top quality to its clients.

Partners

Кај нас сте добредојдени со вашиот миленик

 

Location

Contact Us

Find us on this address

Simeon Kavrakirov No. 25
1000 Skopje,
Macedonia

Or you can call us

Phone: +389-2-2461666
e-mail: info@globalsecurity.com.mk